Tlf. 22 91 62 40

Om LOTS

Det hele startede som en drøm

LOTS ejes af Lotte Haarup Kousgaard og hendes mand Bent. Ideen til LOTS startede med drømmen om at få sit eget lille hyggelige sted med lækre specialiteter indenfor kaffe, is, kolde/varme drikke og søde sager. Derfor sagde hun sit gode faste job op, så hun kunne udleve sin drøm. Det første step blev indkøb af en kaffeplante i regnskoven til Panama.

LOTS åbnede i sommeren 2022 på Søtorvet i Silkeborg. Et nyt urbant og mangfoldigt samlingspunkt i Silkeborg, der forener naturen, vandet, kulturen og byen.

Drømmen kom ikke ud af det blå. Lotte har altid arbejdet med kunder og hun brænder for at give den bedste kundeoplevelse, måske har du allerede mødt hendes glade smil i Indelukkets Snackbar, som ejes af Lottes mand Bent. Det var deres fælles passion for at levere unikke kundeoplevelser, som inspirede Lotte mest, og da den perfekte lokation på Søtorvet i Silkeborg kom, slog hun til.

En historisk inspiration møder nutiden

Omkring 1470 åbnede verdens første kaffehus i den hellige by Mekka. Langsomt dukkede flere kaffehuse op i store dele af Østen. Her mødtes man ikke bare for at drikke kaffe, men også for at spille skak, lytte til musik, se på dansere og ikke mindst for at udveksle nyheder og meninger. På den måde blev en ny kultur skabt.

Hos LOTS vil vi gerne videreføre den hyggelige kultur, derfor kan du nyde vores kaffe, is og øvrige specialiteter hos os, mens du spiller et af vores mange spil, snakker og hygger. Du kan også nyde det hjemme eller ude i de smukke omgivelser ved Stryget på Søtorvet.

Det kan du få hos LOTS

Hos LOTS serverer vi udsøgt italiensk is fra Bravissimo og lækre velsmagende kaffedrikke lavet på vores egen unikke LOTS HOUSE BLEND. Kom og prøv vores lækre espresso, americano, filterkaffe, cortado, affogato, flat white, cappuccino, latte, iskaffe, Irish coffee, fransk kaffe eller kaffe med Baileys.

Du kan også få andre varme og kolde drikke f.eks. kakao, chai latte, fadøl, vin, milkshakes, espresso gin cream likør, sæsondrinks og mange flere.

Er du sulten har vi lækre panini, boller, æbletærte, cookies, muffins, kanelsnurrer og andre lækkerier.

Altid god service

Hos LOTS Is og Kaffebar sætter vi en stor ære i at levere en god service. Vi samler på glade kunder og personale, også elsker vi at sprede god karma. 

Derfor serveres din kaffe, is, kage eller en af vores andre lækkerier altid med et kæmpe smil.

Vi glæder os til at se dig på LOTS.

 

Kaffe og smagsfulde lækkerier er altid en god idé
Lotte Haarup Kousgaard
Den glade ejer af LOTS
Scroll to top