Tlf. 22 91 62 40

Vores kaffe

Smagen af LOTS egen kaffe

LOTS HOUSE BLEND er et unikt blend vi selv har fået udviklet og ristet af lækre kaffebønner fra Brasilien og Columbia. Bønnerne er valgt med omhu og kærlighed, for at skabe et blend med det perfekte spil til din kaffe.

Bønnerne ristes hos et professionelt risteri, som nøje holder øje og tager stikprøver for at sikre vi hver gang får den bedste kvalitet. 

Smagsnoterne i vores kaffe er komplekse og fyldige med et strejf af mørk chokolade og karamel, som fungerer rigtig godt i en lækker espresso, men også i mælkedrikke samt filterkaffe.

Derfor kan vi med stolthed servere alverdens udsøgte og lækre kaffedrikke, som f.eks. espresso, Americano, filterkaffe, cortado, affogato, flat white, cappuccino, Latte, iskaffe, Irish coffee, fransk kaffe eller kaffe med Baileys.

Hos LOTS er kaffe altid en smagsfuld oplevelse.

Rainforest Alliance certificeret

Min. 80 % af kaffen i LOTS HOUSE BLEND er Rainforest Alliance certificeret. Det betyder at der i produktionen af kaffen tages hensyn til bæredygtighed og miljø eksempelvis med bevaring af verdens regnskove og deres dyreliv. Rainforest Alliance sørger også for at de arbejdende og lokalsamfundet, får bedre forhold. Sidst men ikke mindst arbejder organisationen aktiv på at minimere børnearbejde (børn under 15 år må ikke arbejde med at fremstille varerne). 

Organisationen arbejder efter ISEAL-standarderne. Det er internationale, anerkendte bæredygtighedsstandarder.

Kvalitetskaffe to-go

Hos LOTS kan du nyde din kaffe i vores hyggelige is og kaffebar, men du kan også tage din kaffe med på farten.

Kaffekulturen har vokset sig stor i Danmark og folk vil have kvalitetskaffe. Hos LOTS kræser vi altid om din kaffe uanset om du skal nyde den hos os eller have den med.

Kig forbi os og hent din morgenkaffe, eftermiddagskaffe eller aftenkaffe. Husk du sammen med din kaffe kan få vores andre lækkerier to-go.

Har du en større bestilling kan du kontakte os på 22 91 62 40.

God kaffe er altid en rigtig god idé.
Lotte Haarup Kousgaard
Den glade ejer af LOTS
Scroll to top